Најдобар научник на УКИМ

Конкурс за избор на најдобри научници/ уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје за 2018 година  

Одборот за избор на најдобри научници/ уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ објавува Конкурс за избор на најдобри научници/ уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје за 2018 година:

Конкурс за избор на најдобри научници/ уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје за 2018 година

Правилник за условите, критериумите и постапката за избор на научници и уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, кои покажуваат врвни резултати во научноистражувачката дејност


Одлуки за избор на најдобри научници на Универзитетот
„Св. Кирил и Методиј“во Скопје
 

 1. Одлука за избор на десет научници на годината при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје
  за 2017 година
 2. Одлука за избор на десет научници на годината при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје
  за 2016 година
 3. Одлука за избор на десет научници на годината при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје
  за 2015 година
 4. Одлука за избор на десет научници на годината при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје
  за 2014 година
 5. Одлука за избор на десет научници на годината при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје
  за 2013 година
 6. Одлука за избор на десет научници на годината при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје
  за 2012 година

 

Последни новости

03-04-2020 - UKIM COVID-19 announcement
UKIM COVID-19 announcement

19-03-2020 - Од пресот во МОН
Е-НАСТАВА НА ФАКУЛТЕТИТЕ

16-03-2020 - Соопштение
ДО ЕДИНИЦИТЕ ВО СОСТАВ НА УКИМ И ЈАВНОСТА

12-03-2020 - До ректорите, проректорите и деканите на високообразовните институции
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ОД МОН

12-03-2020 - На денешниот прес
МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ИЗВЕСТИ ...

10-03-2020 - УКИМ известување
ЗА ЗАПИРАЊЕ НА НАСТАВНИОТ ПРОЦЕС

10-03-2020 - На ФЕИТ
ПОЧНА МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕВАР ПО РОБОТИКА - РОБОМАК 2020

03-03-2020 - ИНТЕРЕН КОНКУРС
Во прилог се ИНТЕРНИОТ КОНКУРС за распределба на средства за спортски активности и културни активности и манифестации на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје за 2020 година и обрасците

28-02-2020 - Ректор Јанкуловски: Одблокирани 5 милиони американски долари на Фондацијата Атанас Близнакоф
31 СТУДЕНТ ДОБИВААТ СТИПЕНДИЈА ОД 1.000 ЕВРА

28-02-2020 - Известување од МОН
НАСОКИ ЗА ИТНО ПОСТАПУВАЊЕ