| 1 |
Преработка на овошје и зеленчук |
1 година |
60 |
| 2 |
Агроекономика и рурален развој |
1 година |
60 |
| 3 |
Генетика и селекција на храна |
1 година |
60 |
| 4 |
Лозарство и винарство |
1 година |
60 |
| 5 |
Менаџмент на почви и води |
1 година |
60 |
| 6 |
Одржливо анимално производство |
1 година |
60 |
| 7 |
Одржливи технологии во градинарството и цвеќарството |
1 година |
60 |
| 8 |
Одржливи технологии во поледелството |
1 година |
60 |
| 9 |
Квалитет и безбедност на храна |
2 години |
60 |
| 10 |
Технологија на производи од анимално потекло и нутриционизам |
2 години |
60 |
| 11 |
Фитомедицина |
2 години |
60 |
| 12 |
Одржливо овоштарско проиводство |
2 години |
60 |